denberre

12 hours ago

Wielerteams 2022: Alpecin - Fenix! 🚴
Vandaag stellen we met veel plezier Alpecin-Fenix aan u voor! De eerste van pro continentale ploegen die we zullen voorstellen. Vorig jaar waren ze in staat om de beste ploeg van de Pro Continentale divisie te worden wat ze een wildcard geeft voor elke World Tour koers die ze willen rijden. We zijn alweer benieuwd hoe ze hier mee gaan omspringen net zoals vorig jaar. Belanden Tim Merlier en Jasper Philipsen terug samen in de Tour? Wat kan Mathieu Van der Poel dit jaar en hoe gaat zijn blessureleed evolueren? En op wie kunnen ze terugvallen moest Van der Poel het voorjaar toch niet halen? Hopelijk worden jullie een stukje wijzer uit onze ploegvoorstelling van vandaag!
Een stukje geschreven door TheUlamog. <a:applaus:741415636475052033>

TheUlamog

3 days ago

Vandaag geeft YMeister jullie een overzicht van Lotto-Soudal in Voorstelling Ploegen . Dit jaar is superbelangrijk voor hen. Kunnen ze World Tour blijven, of zakt de ploeg weg naar Pro Continentaal niveau? Kan Gilbert Milaan San Remo nog winnen? Zal de jeugd het tij kunnen keren in de ploeg? We zijn benieuwd naar het seizoen. Veel leesplezier!

denberre

6 days ago

Wielerteams 2022: Trek - Segafredo! 🚴
Vandaag stellen we in onze reeks voorbeschouwingen Trek - Segafredo voor, deze ploeg heeft vorig jaar met Stuyven een van de monumenten kunnen binnenhalen en we zijn dan ook benieuwd wat de ploeg dit jaar kan presteren. Slaagt Mollema er in om nog enkele etappes mee te pakken en waar kunnen we Stuyven en Pedersen verwachten? Je leest het in ons documentje!

denberre

7 days ago

Enkele kleine updates in de komende dagen!
De komende week zullen er enkele kleine updates plaatsvinden op de server.
➠ De overige NCL initiatieven die nu onderaan onze server een eigen categorie hebben zullen verplaats worden naar één kanaal. Dat kanaal zal wel meer zichtbaar gezet worden bovenaan onze server onder onze links en downloads. Nieuwe leden vinden zo dus hopelijk sneller de weg naar onze andere servers. Bovendien wordt het aantal kanalen beperkt tot één wat voor meer plaats en overzicht zal zorgen.
➠ Momenteel zijn er verschillende hall of fame kanalen verspreid over de server. We gaan ze nu allemaal verzamelen in één categorie net boven ons archief. Zo kan je ze makkelijker in één oogopslag allemaal raadplegen. Wanneer je ze niet nodig hebt kan je ze ook weer heel gemakkelijk in één klik dichtklappen.
➠ Het nieuwe wielerseizoen staat voor de deur dus binnenkort zal de NCL Wielerprono weer terugkomen. Nieuw dit jaar zijn de voorbeschouwingen en wedstrijdthreads die steeds geopend worden door onze <@&913160728272306228>s. Kijk dus zeker bovenin onze server bij actieve threads om deel te nemen. Er zal ook een voorspellingskanaal geopend worden zoals aangevraagd was door Hendrik in de ideeën en suggesties. Daar kan iedereen dan zijn meest gekke voorspellingen doen tot de Omloop het Nieuwsblad. Nadien gooien we dit kanaal in het archief. Aan het einde van het jaar wordt het weer eens boven gehaald om te kijken welke bizarre voorspellingen er zijn uitgekomen en welke werkelijk te ver van het padje waren.
➠ De links-en-downloads zijn nog eens volledig geüpdate inmiddels.
➠ Vanavond om 20u00 staat de tweede wedstrijd op het programma in de NCL Formule 1 competitie. Deze zal je weer live kunnen volgen op ons youtubekanaal. Ook in de toekomst zullen alle wedstrijden live aangeboden blijven worden. Kjento zal dit voor zijn rekening gaan nemen behalve wanneer hij niet kan dan zal iemand anders inspringen natuurlijk.

denberre

8 days ago

Bekijk de volledige NCL Jaarawards 2021 uitreiking nu! 🏅 🏆
De stemronde voor de NCL Jaarawards 2021 is inmiddels al weer enige tijd afgelopen. Alle ongeldige stemmen (waren er nagenoeg niet) zijn er uit gehaald en de awards kunnen dan ook met trots overhandigd worden aan de winnaars! Je kan de volledige ceremonie hier bekijken: